Testing Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt.

Istorie – Teritorii

Teritoriicontinuare

    Cele doua accidente duc la pierderea recoltei si explica variatia importantei lor. In schimb, calitatea recoltei presupune un timp cald si un timp uscat din iulie pana in octombrie, in mod particular in timpul ultimelor patru saptamani care preced recoltarea (in mod global, 2008 de ore de soare pe an) . Clima din Bordeaux este destul de umeda (900 de mm de precipitaţii anual) in mod special primavara cand timpul nu este intotdeauna foarte bun. Dar toamnele sunt renumite si multe recolte au fost salvate la extrem, în extra sezon; marile vinuri de Bordeaux nu ar fi putut niciodata sa existe fara acesta circumstanta fericita.

    Vita de vie este cultivata in Gironde pe soluri de natura foarte diferita si nivelul de calitate nu este legat de un anumit tip de sol. Cea mai mare parte a vinurilor rosii sunt stabilite pe aluvionare de nisip-pietris silicios dar gasim de asemenea si podgorii cunoscute cultivate pe calcare, pe melasa si chiar pe sedimente argiloase. Vinurile albe seci sunt produse indiferent pe aluvionare nisipoase ,pe calcare, pe namol si melasa.

    Primele doua tipuri se regasesc in regiunile producatoare de vinuri dulci, cu argile. In toate cazurile, mecanismele naturale sau artificiale (drenaj) de reglare a alimentarii cu apa constituie o caracteristica esentiala a productiei de vinuri de calitate. Se dovedeste astfel ca pot exista vinuri care au aceeasi reputatie de nivel inalt pe roci din diverite surse. Totusi, caracterele aromatice şi de gust ale vinurilor sunt influenţate de catre natura solului, podgoriile din Médoc şi din Saint-Émilion furnizeaza exemple bune. Altfel, pe acelasi tip de sol, producem fara a lua in considerare vinurile rosii, vinuri albe seci si vinuri albe dulci.

 

Istoric

Peste tot în lume, Bordeaux reprezintă însăşi imaginea vinului. Totuşi, vizitatorul se confruntă astăzi cu câteva dificultăţi în a detecta amprenta vin
Citește mai mult ...

Contact

Tel: +40 311 043 817
Email: office@andowine.com